Főoldal » 2015 » Május » 30 » Manga az AnimeRainen + hírek
00:02
Manga az AnimeRainen + hírek

Yo :D Nagyon jól halad a fansub, sokkal jobban, mint valaha is reméltem volna :D Fél évig bár egymagam kellett dolgoznom, most hirtelen több ember is felajánlotta segítségét, és azóta a fansub egy taggal bővült is, egy grafikussal, lovepalacsintával. Lesz egy újabb tag hamarosan, ő kulcsszerepet fog játszani egy új, eddig ezen az oldalon nem látott ötleten: mangafordítás. Mostantól pedig már nem csak animés projekt javaslatokat fogadunk szívesen, hanem manga projekt javaslatokat is :D A szabályok ugyanazok, mint az animékre vonatkozóan, egy-két eltéréssel, bővebben a Rólunk részben olvashattok erről. 

Az oldalra visszatérve pedig, a fansub jelentős fejlődéseket ért el :D Főleg Indavideon látszik meg a nézettség növekedése, ahol a nézettségek száma néhol hétszeresére nőtt, máshol pedig négyszeresére. Az oldal látogatottsága szintén növekedett, a regisztrált tagok száma a mai napon elérte az 1100-at is. A közel jövőben az oldal várhatóan költözni fog, annak reményében, hogy egy szebb és igényesebb oldalon követhettek majd minket. Ehhez a költözéshez nélkülözhetetlen lesz egy webmester is, aki -reményeink szerint- nincs is olyan távol. Ő egy 3. új tag lesz majd. Ezen kívül tervezek egy-két további újítást is, ennek zöme az új oldalon lesz majd. Ezeket viszont nem lőném le még ^^

Végszóként pedig szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik követték oldalunkat. A jövőben is igyekszünk a lehető legjobbat kihozni magunkból, hogy minőségi munkát láthassatok tőlünk. Szívből remélem, hogy hosszú életű lesz a fansub, és hogy ezután is ennyien, vagy akár még többen fogtok követni minket :)

Megtekintések száma: 703 | Hozzáadta:: Natsu | Helyezés: 5.0/1
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Szombat
2024-05-18
13:24
Belépés
Mini-chat
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0